Glasvezel Berkelland | Aanleg in Berkelland gaat op 4 april van start.
2362
post-template-default,single,single-post,postid-2362,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Nieuws

07 mrt / Aanleg in Berkelland gaat op 4 april van start.

De aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Berkelland start op 4 april. De werkzaamheden van het netwerk wordt uitgevoerd door aannemer GNT (Glasvezel Net Twente: een samenwerking tussen de aannemers BAM Infra Telecom B.V. en Van Gelder Telecom B.V.). De inwoners ontvangen van de aannemer informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

In december heeft CIF samen met de wethouder en de aannemer de schop al in de grond gezet. Het bedrijf is daarom blij dat de werkzaamheden eindelijk van start gaan. Het glasvezelbedrijf heeft eerder aangegeven dat de voorbereidingen wat langer hebben geduurd dan vooraf was ingeschat.

Wethouder is blij dat de aanleg begint
Wethouder Han Boer is blij dat de werkzaamheden van start kunnen gaan. “Berkelland heeft een prachtige natuur met veel bomen langs de wegen. Uiteindelijk is nu alles goed in kaart gebracht en wensen wij de aannemers veel succes bij de aanleg. We zullen ze met onze Achterhoekse gastvrijheid ontvangen.”

Gedetailleerde planning aanleg
Vanaf 4 april wordt een gedetailleerde planning op deze website gecommuniceerd. Hier staat ook meer informatie over het aanlegproces. De aannemer komt bij iedereen langs om te kijken waar de aansluiting precies gemaakt gaat worden.

Aanmelden kan nog steeds!
Voor de bewoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement; het kan nog steeds! Het aanbod is ongewijzigd en bestaat uit een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 9,97 en een abonnement bij één van de dienstaanbieders. Omdat u zich aanmeldt na de vraagbundelingsperiode, betaalt u wel een eenmalige aansluitbijdrage van € 239,00. De aanmelding verloopt via de dienstaanbieders.

Bron: www.glasvezelbuitenaf.nl

By admin in Nieuws